Tilastotietokantojen käyttöehdot

Aluesarjat

Tietoaineistoa saa vapaasti kopioida, levittää, näyttää ja esittää sekä käyttää aineistoa osana muuta teosta. Tietoaineistoa voi käyttää sekä ei-kaupallisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Ehtona käytölle on, että tietoaineiston tekijä on ilmoitettava. Tietoaineiston tekijä on kerrottu kunkin tietoaineiston kohdalla. Tietoaineiston tekijää ei saa ilmoittaa siten, että ilmoitus viittaisi tietoaineiston tekijän tukevan tietoaineiston käyttäjää tai tietoaineiston käyttötapaa. Tilastokanta ja tietoaineiston tekijä ilmoitetaan viittaamalla Helsingin seudun aluesarjat -tilastokantaan ja tietoaineistokohtaisiin lähteisiin. Esimerkki: “Helsingin seudun aluesarjat -tilastokanta ja Tilastokeskus”.

Hyvinvointitilastot

Tietoaineistoa saa vapaasti kopioida, levittää, näyttää ja esittää sekä käyttää aineistoa osana muuta teosta. Tietoaineistoa voi käyttää sekä ei-kaupallisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Ehtona käytölle on, että tietoaineiston tekijä on ilmoitettava. Tietoaineiston tekijä on kerrottu kunkin tietoaineiston kohdalla. Tietoaineiston tekijää ei saa ilmoittaa siten, että ilmoitus viittaisi tietoaineiston tekijän tukevan tietoaineiston käyttäjää tai tietoaineiston käyttötapaa. Tilastokanta ja tietoaineiston tekijä ilmoitetaan viittaamalla Hyvinvointitilastot-tilastokantaan ja tietoaineistokohtaisiin lähteisiin.

Nordstat

Tietoaineistoa saa vapaasti kopioida, levittää, näyttää ja esittää sekä käyttää aineistoa osana muuta teosta. Tietoaineistoa voi käyttää sekä ei-kaupallisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Ehtona käytölle on, että tietoaineiston tekijä on ilmoitettava. Tietoaineiston tekijä on kerrottu kunkin tietoaineiston kohdalla. Tietoaineiston tekijää ei saa ilmoittaa siten, että ilmoitus viittaisi tietoaineiston tekijän tukevan tietoaineiston käyttäjää tai tietoaineiston käyttötapaa. Tilastokanta ja tietoaineiston tekijä ilmoitetaan viittaamalla Nordstat-tilastokantaan ja tietoaineistokohtaisiin lähteisiin.

Ympäristötilasto

Tietoaineistoa saa vapaasti kopioida, levittää, näyttää ja esittää sekä käyttää aineistoa osana muuta teosta. Tietoaineistoa voi käyttää sekä ei-kaupallisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Ehtona käytölle on, että tietoaineiston tekijä on ilmoitettava. Tietoaineiston tekijä on kerrottu kunkin tietoaineiston kohdalla. Tietoaineiston tekijää ei saa ilmoittaa siten, että ilmoitus viittaisi tietoaineiston tekijän tukevan tietoaineiston käyttäjää tai tietoaineiston käyttötapaa. Tilastokanta ja tietoaineiston tekijä ilmoitetaan viittaamalla Helsingin ympäristötilastot -tilastokantaan ja tietoaineistokohtaisiin lähteisiin.